Tot Car som una agència de lloguer de vehicles a Barcelona, reconeguts pel tracte personalitzat i per comptar amb una flota impecable de vehicles. Tots els vehicles són preparats en les nostres instal·lacions per personal especialitzat.

Des de 1970 la nostra filosofia es basa en la fiabilitat. A les nostres instal·lacions, comptem amb un taller propi i un equip professional que manté tots els vehicles en perfecte estat, amb revisions periòdiques i intervencios puntuals quan es precís.

En aquest mercat amb àmplia oferta i molta competència, hem buscat diferenciar-nos oferint als nostres clients transports per a situacions molt específiques.

D’aquí neix la nostra especialització en vehicles tals com furgonetes, minibusos o tot terrenys, que es poden llogar amb una àmplia gamma d’accessoris. Vehicles ideals per a usuaris que, encara disposant del seu propi vehicle, es troben davant una necessitat especial que necessiten cobrir.

La flexibilitat també és un dels nostres valors: en contes de comptar amb una tarifa tancada estàndard, t’ oferim un pressupost personalitzat després de conèixer les teves necessitats.